banner-elscatala-817x88px
Girona acull la primera Fira del Llibre Infantil i Juvenil

Notícies

Girona acull la primera Fira del Llibre Infantil i Juvenil

bonart girona - 05/04/16
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner_Subirachs_Bonart_360x356
Girona acollirà el dia 9 d’abril la primera edició de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil, impulsada per la Fundació Llibreria Les Voltes amb la voluntat de compartir amb famílies i persones educadores arguments, idees i estratègies per promoure l’hàbit de la lectura en infants i joves. L’activitat es portarà a terme de les 10 a les 20 h a la plaça del Vi.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha subratllat que el consistori dóna suport a una fira d’aquestes característiques “per la potenciació de l’hàbit de lectura que representa i que és essencial per fer un país culte i també per la defensa de la llengua catalana que significa fer una fira amb llibres en català”. Per la seva banda, el president de la Fundació Llibreria Les Voltes, Joan Matamala, ha explicat les activitats que es portaran a terme en aquesta primera edició, com sessions de lectura de contes i actuacions musicals, que complementaran les 23 editorials que hi ha inscrites el dia d'avui a la fira.

Les activitats al voltant de la Fira començaran el dia 7 d’abril, amb la conferència “Llegir en família: Quina és la nostra responsabilitat per aconseguir que infants i joves siguin lectors?”, a càrrec del mestre i escriptor Ramon Besora. La xerrada es farà a les 19 h a la Casa de Cultura.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68