728x90

Exposicions

"Els espais de la memòria" a la Sala Fénix

\
bonart barcelona - 06/04/16
El 6 d'abril a les 20 h. la Sala Fénix inaugura l'exposició col·lectiva Els espais de la memòria, mostra que es podrà visitar fins l'1 de maig del 2016.

"Vivim en un món en el qual conflueixen dues obsessions contraposades, d’una banda, estem castigats per impressions feridores; per l’altre, vam crear realitats inexistents a força de records. Uns vivim obsessionats amb la impossibilitat d’oblidar i la necessitat d’evocar mentre uns altres amb la impossibilitat de recordar. Aquesta exposició ens porta de la mà a descobrir els diferents espais on la memòria habita o està absent, on els records i els oblits conflueixen, amb els seus diferents matisos; emocionals, femenins, socials, històrics, etc.

Les manifestacions artístiques són considerats “registres” d’una memòria individual i col·lectiva que ens permeten accedir a un món que supera el nivell de l’evidència i transforma les formes de percebre i veure , fins i tot genera la re-creació d’altres realitats que seran part d’altres memòries.

Aquesta exposició ens mostrarà com s’han articulats determinats dades amb el món interior de cada artista, l’existència o no de certes imatges, certs sons o paraules donen sentit a aquestes realitats o per contra anul·len la seva existència mateixa.", explica la comissària de la mostra Katia Muñoz.

 
Nial nou-180x178SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90