FCC-Segell-banner4
Deu anys de la mort de Grau Garriga

Notícies

Deu anys de la mort de Grau Garriga

bonart sant cugat del vallès - 26/08/21
LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Una visita guiada a les obres exposades de Grau Garriga a la Sala Capitular del Reial Monestir de Sant Cugat, en què es mostra una instal·lació de tapissos de gran format, son punt de partida per fer una recordança de la galeria, al creador més internacional nascut en aquesta ciutat, ja que aquest diumenge dia 29 d'agost farà deu anys de la mort de Josep Grau Garriga.

El galerista Josep Canals fa una visita íntima recordança d'aquest creador, tot visitant una instal·lació que uneix les pedres del segle XII amb els tapissos del segle XX que es mostren al Claustre. Indret en el qual Grau Garriga va pintar i passar moltes hores. La visita comentada constitueix un homenatge íntim de recordança d'aquest destacat artista santcugatenc, per part de la galeria que més exposicions li ha fet, aquí i a fora.

La seva obra segueix sent de plena actualitat a la seva vila natal, ja que en aquest moment es poden veure tres exposicions, Museu de Sant Cugat, Centre Maristany i Canals Galeria d'Art.

Josep Grau-Garriga (Sant Cugat del Vallès, 18 de febrer de 1929 - Angers, País del Loira, 29 d'agost de 2011) fou un artista català que conreà diverses tècniques: la pintura, el dibuix, el gravat, la pintura mural, l'escultura i sobretot el tapís. Va ser el director de l'Escola Catalana del Tapís de Sant Cugat i exposà les seves obres arreu del món, fet que el convertiren en l'artista santcugatenc més internacional.

Punt de trobada: Sala Capitular del Claustre del Reial Monestir de Sant Cugat
Activitat gratuïta, no cal fer reserva.

Data: diumenge 29 agost, 12:00
Llloc: Sala Capitular del Monestir
Organitza: Canals Galeria

Et poden
Interessar
...

817x68