BONART-817x68px-Màscara
\

Exposicions

"The stuff that surrounds us" a JosédelaFuente Gallery

bonart santander - 07/04/16
Baner_Claramunt_Bonart_360x356thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
JosédelaFuente Gallery presenta, fins al 7 de maig, l'exposició The stuff that surrounds us d'Àngela Quadra i Eva Fàbregas, un projecte que planteja una reflexió al voltant de formes alternatives, no normalitzades, d'habitar i dissenyar el nostre entorn immediat, desafiant les rutines quotidianes i experimentant amb altres ecologies possibles. Es tracta d'una mostra multidisciplinar de treballs inèdits que incorpora pintura, fotografia i instal·lació site specific.

Eva Fàbregas (1988, Barcelona) presenta una sèrie de treballs multidisciplinaris en els quals reflexiona sobre el potencial intrínsec del nomadisme com a alternativa vital. Partint des d'aquest punt es generen jocs d'estructures habitables i desplaçables, en ocasions autònomes, que poden arribar a inserir-se al terreny.

En els seus últims treballs, Angela Cuadra (1978, Madrid) ha centrat la seva pràctica artística en aprofundir en els canvis de vida que es van produir a partir de les revolucions industrials, introduint-se en moltes ocasions en els camps de l'arquitectura i el disseny que durant aquests períodes van travessar un moment d'especial rellevància. Des d'aquest plantejament Cuadra qüestiona certs models estètics, revelant els seus vincles respecte a l'estil de vida de les societats en què s'arrelaven.

Et poden
Interessar
...