banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

"Camouflages. Joan Fontcuberta" al Museu Universitat de Navarra

\
bonart pamplona - 07/04/16
Museu Universitat de Navarra inaugura el 13 d'abril a les 11.30 l'exposició Camouflages. Joan Fontcuberta, la mostra més completa de Joan Fontcuberta (Barcelona, ​​1955) després exposar una de les seves sèries a la Maison Européenne de la Photographie, de París, en 2014. Està composta per set dels principals projectes fotogràfics de l'artista -El artista i la fotografia, Herbarium, Sputnik, Constel·lacions, Fauna, Orogènesi i Camouflages-.
Algunes d'aquestes peces han estat prestades pel Museu de Ciències de la Universitat de Navarra, el Planetari de Pamplona, ​​l'Obra Social "la Caixa", i el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA).
Aquesta nova revisió del treball artístic de Fontcuberta suposa una selecció dels seus projectes desenvolupats entre 1984 i 2002, que reflexionen sobre la veracitat inqüestionable que s'atribueix a la fotografia no només en la vida quotidiana o en l'art, sinó des d'àmbits com la ciència, la història o el periodisme. Aquests mecanismes de "camuflatge" constitueixen un dels temes centrals de l'obra de l'artista, i donen títol a aquesta mostra. Les seves fotografies són plenes de referències i d'elements paròdics o humorístics, que plantegen una reflexió sobre els mecanismes de comprensió de la imatge en la societat actual.
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90Eude, generic

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88