MG_Bonart-1280x150p

Notícies

Pilar Farrés presenta "Mare Nostrum" i "Rebutjats" al Museu del Joguet

Pilar Farrés presenta \
bonart figueres - 16/04/16
L'artista castellonina Pilar Farrés ha presentat la instal·lació Mare Nostrum i Rebutjats al Museu del Joguet de Catalunya (Figueres). L'obra es podrà visitar fins al 8 de maig. Durant la presentació, Pilar Farrés i Dolo Yglesias (Cia. El Paller) han dut a terme, en els carrers adjacents al Museu del Joguet, una performance amb la col·laboració espontània de la vintena de persones que assistien a la inauguració de la instal·lació, els quals han estat convidats a formar part d'una acció que volia denunciar alhora que recrear el drama dels refugiats.

Mare Nostrum i rebutjats. Es tracta d'una instal·lació inspirada en el drama dels refugiats sobre la qual l'historiador de l'art Enric Tubert diu: "que són metàfores molt energètiques sobre diferents aspectes de la condició humana i la seva dimensió social".

Performance. "L’elecció del Museu del Joguet no és casual, ja que té l’ànim de conscienciar els més petits vers la tragèdia que Europa viu aquests dies", explica Pilar Farrés. A la performance han participat: Josep M. Joan, Eva Pascual, Pilar Yglesias, Dolo Yglesias, i també a: Emma Teixidor. Marina Torrent , Albert Torrent, Elisabet Sanchez, Mar Gifre, Alira Borràs, M.Angels Afonso, Xènia Ramírez, Irene Roé, Èlia Yeste Roé, Eva Buitrago, Elisa Casanoves, Sara Salip, Quirze Sevilla, Èlia Colomer, Arantzazu Ezquerra i Laia Alsina.
WhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18Banner-Eggleston-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...