JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

Finalistes dels Premis d'Arquitectura de les comarques de Girona 2016

Finalistes dels Premis d\'Arquitectura de les comarques de Girona 2016
bonart girona - 21/04/16
El passat 12 de febrer del 2016, va finalitzar el termini per participar en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2016 que convoca des de l'any 1997 la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC). En aquesta nova edició, la dinovena, s'han presentat un total de 51 propostes, de les quals 16 han estat les seleccionades pel jurat. 
Per categories, de les 16 propostes seleccionades, 9 corresponen a Arquitectura, 3 a Espais Exteriors, i 4 són d'Espais Efímers. En relació a la tipologia, les d'arquitectura són majoritàriament habitatges unifamiliars i equipaments; les d'Espais Exteriors les tres obres seleccionades són adequacions d'espais exteriors; i finalment, les d'Espais Efímers els quatre projectes seleccionats són exposicions i intervencions en espais interiors. El Jurat dels Premis d'enguany ha estat presidit per Andrew Groarke (Londres), i Ramon Sanabria i Boix (Barcelona), Claudi Aguiló i Aran (Barcelona) i Lídia Parada Soler (Figueres) com a vocals. Els projectes guardonats es donaran a conèixer en un acte públic que tindrà lloc a la seu social del COAC de Girona, el dia 3 de juny de 2016, a les 19.30 h. Projectes seleccionats: Arquitectura: Casa EM 26 a Cadaqués (Arq_1). Fernando Vilavecchia Obregón, Eileen Liebman i Mireia Comajuncosa, arquitectes. Canvi de pell d'hivernacle existent. Sant Andreu Salou (Arq_2). Daniel Xifra Tarrés, arquitecte Nova oficina d'Arquia Banca a Girona (Arq_3). Javier de las Heras Solé, arquitecte Casa Montfullà. Bescanó (Arq_4). Hidalgo Hartmann Arquitectura [Jordi Hidalgo Tané, arquitecte, i Daniela Hartmann, interiorista] Una porta al paisatge. Reforma de les dependències de l'antic Hospital d'Olot com una oficina de turisme. Olot (Arq_5)
 Arnau Vergés Tejero, arquitecte Reforma d'una masia al Baix Empordà. Corçà (Arq_6). Jonathan Arnabat, Jordi Ayala-Bril, Aitor Fuentes i Igor Urdampilleta, arquitectes Casa Gelosia. Llafranc. Palafrugell (Arq_7). Emiliano López i Mónica Rivera, arquitectes Edifici de recepció en el Museu Arqueològic d'Empúries. L'Escala (Arq_8). Fuses Viader Arquitectes SLP [Josep Fuses Comalada i Joan Viader Martí, arquitectes] Casa de Volta Catalana Prefabricada. Residencial del PGA Golf Catalunya Resort. Caldes de Malavella (Arq_9)
 Juan de Dios Trias de Bes Mingot, arquitecte. TDB Estudio de Arquitectura 1992 SLP Espais exteriors Vestir la plaça. Domesticar l'estança comunitària. Olot (Ext_1). Eduard Callís Freixas i Guillem Moliner Milhau, arquitectes. Lluna Plena. Olot (Ext_2). Eduard Callís Freixas i Guillem Moliner Milhau, arquitectes. Nou tancament i treballs d'adequació del Castell de Sant Joan de Blanes (Ext_3). Estudi nus [Marta Galí Brillas, Alba Folqué Lerma, Xavier Bonet Campderrós, Roser Barba Ferrer, arquitectes] Espais efímers Cràter, fumarola al Volcà de Montsacopa. Olot (Efi_1). Xevi Bayona (arquitecte) i Adrià Villarejo (arquitecte tècnic) Hommage à Monet (Efi_2). Escola d'Art i Disseny d'Olot | Tutor: Xavier Moliner i Milhau | Alumnes: Denisse Ferrer, Mireia Llamas, Cristina Muriscot, Marc Ortega, Laia Pérez, Ariadna Sala, Priscila Monteiro Sala d'actes de l'EASD d'Olot (Efi_3). Estudi A2 Estudi [Carles Juncà Blanch, interiorista, i Míriam Soler Valls, interiorista i arquitecta] Paisatge plàstic. Seu de la Demarcació de Girona del COAC. Girona (Efi_4). Pau Sarquella i Carmen Torres, arquitectes. A la imatge, edifici de recepció en el Museu Arqueològic d'Empúries, un dels projectes finalistes.
DP_Bonart-180x180Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90