FCC-Segell-banner4
Ester Fabregat participa en el \

Notícies

Ester Fabregat participa en el "2016 International Marine Environment Art Project"

bonart tarragona - 23/04/16
Baner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
L'escultora Ester Fabregat, nascuda a Tarragona participarà a Taiwan en el "2016 International Marine Environment Art Project in Keelung, Taiwan, Envisioning the Future of Our Oceans" que organitza el National Museum of Marine Science & Technology / Keelung City Government.

Ha estat seleccionada dins d'un concurs internacional de projectes d'art mediambiental, d'artistes provinents de 49 països diferents. Set artistes finalistes han estat escollits per crear in situ obres d'art mediambientals que tractaran el tema pel 2016 "Envisioning the Future of Our Oceans". Com que és un projecte d'art mediambiental els treballs seleccionats seran creats amb materials naturals i reciclats processats a Keelung, i exhibits als espais exteriors del National Museum of Marine Science and Technology, a la ciutat de Keelung, al poble pesquer de Badouzi a la costa nord-est de Taiwan.

Allí construirà "Air Swimmers for the Sea of Keelung", una escultura pública que es realitzarà a partir de materials reciclats en el període comprès entre el 12 de maig fins al 6 de juny. Restarà exposada fins al juny del 2017. És una instal·lació feta a partir de la reutilització de bosses de plàstic i bambú, que nedarà en els vents de l'oceà que toca Keelung. Aquesta instal·lació té l'objectiu de sensibilitzar a la societat sobre la contaminació produïda pel consum desmesurat d'embolcalls plàstics.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells