BannerFCC_Bonart

Exposicions

Nova mostra col·lectiva a Mutuo

Nova mostra col·lectiva a Mutuo
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180BONART-180x180-SADE
bonart - barcelona - 07/01/20
Mutuo, Julia Portet 5 de Barcelona, presenta l'exposició col·lectiva Icono, Portada y Borde a a partir del 9 de gener. La mostra es pot visitar fins el 18 de gener de 2020.

En paraules de Giovanny Páez Cavanno, "L'exposició analitza l'obra d'artistes contemporanis que utilitzen la fotografia, la impressió, el cartell, el graffiti, el collage i el dibuix com a mitjà per fer una re-interpretació d'imatge i història. En un mitjà gràfic de representació, que permet fer visible una relació de dades. Utilitzant el dibuix com a senyal de trànsit, produint-se un llenguatge fidel a un objecte real o imaginari. En un treball purament visual i capaç d'explicar un entorn. La representació gràfica es converteix en una eina en la qual observem una mirada determinant i crítica.

La identificació d'una opinió, que es formula en relació a una situació. Manifestant-se de manera pública i fer-la girar al voltant d'un contingut. En un concepte de crítica que s'aprofita per definir el pensament individual en un llenguatge quotidià. Les imatges d'obres basades en textos, juguen amb les implicacions de verbalitzar, expressant determinades coses mitjançant el llenguatge, la vitalitat, entre representació, temàtica i representat. Fent present la imaginació per mitjà de paraules o figures, exercint un paper d'imatge i símbol.

L'Icona com a element gràfic d'identificació i simbolisme. Establint una relació dins d'un gràfic. Un signe que representa un objecte. Una idea que guarda una relació d'identitat o semblança formal. La portada ens porta a un primer pla. Un fotograma determinat. La primera imatge que ens captiva i sedueix. La Vora ens aporta aquesta línia real o imaginària que ens marca la fi d'una superfície. Un pas necessari per aconseguir descobrir el significat de el terme. Ens limita la part exterior o més allunyada de centre. On alguna cosa acaba i comença una altra cosa.

Aquestes obres ha entre l'espai i el nivell visual. Entre una superfície de límits determinats. Amb característiques o fins comuns. Capaços d'interpretar un entorn. Creant una confrontació d'intensitats. En una acció d'absències particulars. Desitjades".

Artistes: Claudia Ungersbäck (Àustria), Gary Rosema (Sud-Àfrica), Cecilia Mirall (Espanya), Wilson Paccha (Equador), Jaume Font (Espanya), Zhou Zhanjie (Xina), Salvador Cami (Espanya), Judith Cunillera (Espanya), Francesca Falli (Itàlia) i Giovanny Paéz Cavanno (Equador).

A la imatge, obra de la mostra "Icono, Portada y Borde" (detall).

Et poden
Interessar
...