BannerFCC_Bonart
Mulafest torna el 24, 25 i 26 de juny

Notícies

Mulafest torna el 24, 25 i 26 de juny

bonart madrid - 03/05/16
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
El Festival de Tendències Urbanes Mulafest , organitzat per IFEMA i la comunitat MULA, torna a Fira de Madrid els propers 24, 25 i 26 de juny, amb una excepcional selecció resultat de la convocatòria oberta d'art emergent Burn.L'art es manté com un dels punts de major interès de Mulafest per ser una de les poques plataformes a Espanya que es preocupen per presentar les noves tendències de la cultura urbana. Si en les edicions anteriors aquesta secció va estar comissariada, en aquesta edició el Festival ha volgut que fos més participatiu i per això va convocar juntament amb Burn un concurs obert a artistes nacionals i internacionals. Els resultats suposen un recorregut per les propostes més noves de creadors, alguns coneguts, i altres per descobrir.

Els artistes seleccionats són: Crystalline & DMT, Dan Ferrer – Ferreuno -, El Dios de los tres, El Rey de la Ruina, Krudo Pérez, Marta Nieto, Naone, Sonia de Viana, Yatusabes & Siempreviva, Amine Asselman, BYG, David Delgado Ruíz [DDR], J.M. Yes, Labuenaylamala, NSN997, Casassola, Chylo & Ciril23, Sue975, Odinio, Rosh333 i Miguel Martín Sánchez.

Entre els participants cal destacar al col·lectiu de collagistas ByG, format pels prestigiosos il·lustradors Patricia Bolinches i Sr. García, estaran presents al festival amb Women Wheel, el seu personal homenatge a les Roller Derby, resultat de la integració de la tècnica del collage a gran escala combinada amb el medi urbà, la cultura i art urbà.

Una de les obres més impactants és Color & Movement / Day & Night de l'artista espanyol Rosh333, un dels creadors de més projecció internacional. El treball que presentarà en Mulafest consisteix en una galleda estanc, sense accés per als visitants, en què es troba una pintura mural animada per mitjà de projeccions que els espectadors podran admirar a través d'unes ranures.

Writers és el projecte fotogràfic que segueix l'estela d'Herois, l'exposició que durant cada edició del festival retia homenatge a les figures essencials de la cultura urbana. En aquesta ocasió és l'artista Odinio qui retrata els majors exponents del grafit del nostre país, algunes d'elles preses durant la passada edició de Mulafest, en fotografies de gran format, alguns d'ells amb el seu rostre parcialment cobert pel caràcter il·legal de les seves obres.

Through the looking-glass és la proposta de Casassola, una instal·lació-experiència amb una important càrrega filosòfica. L'artista exposarà un decàgon de miralls, rescatats de la demolició interior de l'Edifici Espanya, amb rostres humans pintats que generen un joc de realitats que convida l'espectador a que s'aventuri al seu interior.

Et poden
Interessar
...