banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Sota el cel andalús", el viatge fotogràfic de Kim Weston i Miguel Soler-Roig

bonart sevilla - 06/05/16
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW180x180
La Fundació Valentín de Madariaga presenta l'exposició Sota el cel andalús, resultat d'un viatge fotogràfic per Al-Andalus, realitzat per 10 fotògrafs internacionals i dirigit per Kim Weston i Miguel Soler-Roig. La mostra es podrà visitar fins al 12 de juliol del 2016.

Durant una setmana completa els fotògrafs van recórrer Andalusia seguint l'estela del viatge realitzat per Washington Irving en el Segle XIX, visitant interessants enclavaments i racons de Granada, Ronda, Tarifa i Sevilla entre altres ciutats.

Kim Weston visitava per primera vegada Espanya per conèixer i experimentar una cultura rica en tradicions, igual que el seu avi Edward ho va fer a Mèxic en els anys 20. Tots dos són reconeguts per la seva feina en el gènere del nu. Per això, en aquesta exposició es poden traçar analogies entre els dos fotògrafs, en dos moments similars durant la seva carrera artística.

Les particulars visions de cada fotògraf en relació al nu integrat en un paisatge arquitectònic espectacular, generen una panoràmica completa i exquisida del viatge per Al-Andalus. Treballant des del detall i els primers plans fins a les preses panoràmiques; la fotografia directament o intervinguda; l'estètica o el concepte, el blanc i negre o el color; la sensualitat o la innocència, el realment interessant de la mostra és l'heterogeneïtat de les mirades que permeten a l'espectador transitar per camins inesperats.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells