BannerFCC_Bonart

Notícies

Cinquena edició de "Platja d'Art" 

Cinquena edició de \
Impremta Pages - banner-180x178La-Galeria-201602-recurs
bonart - platja d'aro - 16/05/16
Del 12 de maig al 30 de juny se celebra la cinquena edició Platja d'Art, una iniciativa que apropa les manifestacions pictòriques al gran públic de la mà de l'Associació d'Empresaris de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, a partir de tres iniciatives: una exposició pictòrica de sis artistes a dotze comerços i establiments, una mostra col·lectiva de les mateixes pintores al Club Nàutic Port d'Aro, i la celebració de tres fires de pintura al carrer als tres nuclis del municipi.

La mostra pictòrica als aparadors s'estén del 14 de maig al 5 de juny a dotze establiments amb la participació de sis autores: Núria Bolívar (Marfranc Dona i Òptica Platja d'Aro); Isabel Lara (Marfranc Home i Hotel Bell Repòs-Restaurant Can Cristus), Micheline Samaey (Perfumeria Júlia i Hotel Cosmopolita), Nati Ramón (Aparthotel Sant Jordi i La Formentera), Montse García (Òptica Eclipse de Sol i La Ibicenca), i Núria Gómez Martín (Golf d'Aro i Hotel NM Suites-Restaurant Sa Cova). Les mateixes artistes, exposen col·lectivament al Club Nàutic Port d'Aro, fins al 30 de juny.

Darrerament, es proposen tres fires de pintura al carrer. La primera, el dia 14 maig a l'Av. de Platja d'Aro de S'Agaró amb la iniciativa S'Agaró, pintura i vi, que combina mercat de vins catalans i formatges artesans amb una mostra pictòrica de diversos artistes. La segona, el dia 21 de maig al carrer Pineda de Mar de Platja d'Aro, que es combina amb el concurs de pintura Dibuixa el teu entorn a les Galeries Sant Lluís (13-18 h). La tercera, el dia 28 de maig a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d'Aro, alhora que s'hi organitza un concurs de pintura infantil per a nenes i nens de 8 a 12 anys.

Paral·lelament els quatre establiments del municipi de Costa Brava Hotels del Luxe -Hostal de la Gavina, Sallés Hotel & SPA Cala del Pi, NM Suites Hotel, S'Agaró Hotel SPA & Wellness- conjuntament amb el Sallés Hotel & SPA Mas Tapiolas (Santa Cristina d'Aro), apleguen la col·lecció completa de l'exposició fotogràfica Costa Brava Glam & Click. Un conjunt de 120 instantànies de fotògrafs de l'Agència EFE del pas de les estrelles més brillants del món pel litoral gironí (J. Wayne, E. Taylor, W. Disney, R. Hudson, K. Douglas, F. Sinatra, S. Dalí, L. DiSting, L. Messi, E. Iglesias, J. M. Serrat, A. Gardner...). Alhora també ofereixen menús gastronòmics entre 25 i 59 euros.

Et poden
Interessar
...