Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

La Nit dels Museus a Can Framis de la Fundació Vila Casas

bonart barcelona - 17/05/16
La Fundació Vila Casas ha preparat les pròximes activitats que se celebraran als museus i centres d'art de la Fundació a Barcelona. 

En la dotzena edició de La Nit dels Museus, trobada nocturna amb la cultura, que tindrà lloc el dia 21 de maig, el Museu Can Framis de Barcelona s'afegeix a la cita amb portes obertes fins a la 1 h de la matinada, amb accés a la col·lecció permanent de pintura i a l'exposició temporal "Ràfols-Casamada. Pintura". De les 19 a les 24 h comencen les sessions d'Art en loop, un total de 12 visites guiades -una cada hora- a la col·lecció de pintura i al seu espai arquitectònic. Entre les 21 i les 23 h, per cloure la jornada, la proposta A l'atelier convida el públic a contemplar i participar en una sessió de pintura amb cavallet amb alumnes de l'Academy of Art de Poblenou (aquesta activitat està subjecta a anul·lacions per inclemències climàtiques). Podeu seguir les activitats de la jornada a través de les xarxes socials, amb el hashtag #bcnesmuseu. 

A partir del dia 25 de maig, i fins al 25 de juliol, el Museu Can Framis presenta el projecte d'intervenció fotogràfica "(re)Visions" dels alumnes del màster en Fotografia i Disseny d'Elisava, basat en un diàleg interdisciplinari amb la col·lecció de pintura i en una exploració de la percepció de l'espai museístic. El dia 28 de maig, a les 12 h, els alumnes implicats en el projecte compartiran amb el públic una visita comentada a la mostra. És imprescindible reserva prèvia per participar en l'activitat. Cal trucar al 93 481 79 80 o bé enviar un correu electrònic a press@fundaciovilacasas.com. Enguany, la Fundació Vila Casas estrena participació en el festival Loop de videoart -programat entre el 26 de maig i el 10 de juny- amb la instal·lació del treball Calidoscopio Alma Flotante (2004) de l'artista de mirada conceptual Chema Alvargonzález (Jerez de la Frontera, 1960-Berlín, 2009) al vestíbul de l'Espai Volart, entre els dies 26 de maig i 5 de juny. L'obra forma part del fons col·lecció olorVISUAL. A la imatge, obra de Ràfols-Casamada.
Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90