Expo Josep Coll 2022 baner
\

Exposicions

"El camí entre l'abstracció i la figuració" del pintor Håkon Bleken al MAC

bonart la corunya - 31/05/16
Baner_Esteva_Bonart_360x356Nial nou-180x178
Museu d'Art Contemporani Gas Natural Fenosa presenta El camí entre l'abstracció i la figuració del pintor Håkon Bleken, exposició que es podrà visitar fins al proper 24 de juliol de 2016. L'artista noruec presenta per primera vegada el seu treball a l'Estat, en una mostra que reuneix més de mig centenar d'obres que ha creat l'artista noruec en l'última dècada, la majoria d'elles de gran format i collages. Dins d'aquestes creacions, cal destacar que Bleken ha treballat durant l'últim any i els primers mesos de 2016 en noves peces concebudes especialment per a aquesta mostra organitzada a La Corunya.

Bleken utilitza el seu art per denunciar problemes propis de la societat tot i que també destaca per la seva gran tasca com a retratista. Les seves pintures es caracteritzen per posseir un llenguatge propi, ple de color i força, fins i tot emprant en ocasions retalls de diaris amb notícies que li han impactat, transformant així els seus grans pintures en impressionants collages, on combina retalls de premsa, publicitat i articles.
La mostra, comissariada per María Toral i Marisa Oropesa, estarà oberta al públic fins a finals de juliol. Es tracta d'una ocasió única que permetrà al públic conèixer en profunditat les últimes creacions d'un artista imprescindible dins la Història de l'Art noruec.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021