M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Espacio Trapézio presenta \

Exposicions

Espacio Trapézio presenta "Sense Catalogar"

bonart madrid - 02/06/16
180x180-1Baner_Claramunt_Bonart_360x356
Espacio Trapézio presenta Sense Catalogar, una mostra comissariada per Miriam Estrada y Ana García Alarcón i que compte amb la participació dels artistes Diego Delas, Fermín Jiménez Landa, MawatreS, Noaz, Alexander Ríos, Andrés Senra. L'exposició s'inaugura el 25 de juny a les 12 h. i es podrà visitar fins al 3 de setembre.

Sense Catalogar és un projecte que reuneix treballs artístics que han estat concebuts o desenvolupats en espais no vinculats a l'exhibició artística i que podem situar en un "entorn sense catalogació".

La RAE defineix "catalogar" com: "Classificar, encasellar dins d'una classe o grup a algú o alguna cosa". Vivim en un sistema que ens convida i ens persuadeix a classificar i ordenar pràcticament tot. De forma inconscient lliguem objectes, actituds i formes de vida a esquemes prefabricats. "Gràcies" als mitjans de comunicació ia la publicitat, podem "pertànyer" a classes o grups socials, a imatges amb les que sentir-nos més còmodes i identificats i a estructures lligades a estereotips hegemònics. Aquesta construcció de qüestions estandarditzades i repetides ens anima a un consum teledirigit capitanejat per la nostra societat capitalista.

Sense Catalogar ens endinsa en qüestions que ens fan reflexionar sobre aquests contextos difícils de classificar i que, però, potser no necessitin aquesta categorització. Aquests artistes plantegen accions al Mercat de Sant Antón, a l'aparador d'una botiga del barri de Chueca, a l'espai públic, en l'àmbit privat, a Internet ... Són treballs que busquen uns escenaris amb què generar un diàleg directe amb el seu context. Les obres que formen part d'aquest projecte no estan localitzades necessàriament a la sala, sinó que s'ubiquen en diferents emplaçaments generant així en l'espectador la necessitat de sortir de l'espai expositiu.

 

Et poden
Interessar
...