817x68-cat

Exposicions

"Escultura és cultura" a Àmbit Galeria d'Art

\
bonart barcelona - 04/06/16
Àmbit Galeria d'Art del carrer Consell de Cent, 282 de Barcelona presenta del 9 de juny al 26 de juliol Escultura és cultura, exposició de 16 escultures de Lorenzo Cambin, Ferran Cartes, Tony Cassius, Germán Consetti, Luis Cortés, Franco Monti, Marie-France Veyrat i Helene Yousse. La inauguració tindrà lloc el dia 9 de juny a les 19.30 h.

Amb aquesta exposició es vol reivindicar la importància de l'art com a expressió de cultura i com a generador de cultura. Ho fem retent homenatge a l'art escultòric i a la seva capacitat intrínseca de comunicar amb un llenguatge potent, directe i real fet de metall, marbre, ferro, fusta, polietilè i bronze.

L’exposició mostra el treball de vuit artistes de diferents edats i orígens que, amb materials i tècniques molt diferents, declinen el seu propi concepte d’art escultòric. La col·lectiva presenta, per a cadascun dels artistes, una escultura de gran format i una de petit format. Setze peces que fan visibles els diàlegs entre escultura i creador, entre creador i societat, entre formats i materials, tot plegat amb l’objectiu de generar un diàleg obert amb qui observa.

A la imatge, detall del cartell, obra de Xano Armenter.
Visites Palau Moja_180x180Banner-Eggleston-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...