FCC-Segell-banner4
Les Biblioteques de Girona organitzen el II Concurs d’Instagram

Convocatòries

Les Biblioteques de Girona organitzen el II Concurs d’Instagram

bonart girona - 06/06/16
Nial nou-180x178BONART-180x180-Cervells
Les Biblioteques de Girona i la llibreria Ulyssus organitzen el tercer concurs de fotografia d’Instagram Els camins del teu viatge, emmarcat dins del cicle “A la carretera”, que durant els mesos de maig i juny aplega xerrades i exposicions de llibres sobre viatges a les biblioteques de Girona. La data límit per participar-hi és el 15 de setembre i la persona guanyadora serà escollida per un jurat format per persones vinculades a l’Ajuntament de Girona i al món de la fotografia.

Les persones interessades en compartir el seu enginy i talent fotogràfic hauran de pujar a Instagram una fotografia del camí, carretera o corriol que hagin transitat durant les seves vacances i els hagi servit de font d’inspiració. Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/iPhone). El premi consistirà en un lot de llibres per valor de 50 € i la fotografia guanyadora servirà d’imatge promocional del cicle de xerrades “A la carretera” de l’any vinent.

El tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha destacat “el valor de les biblioteques de Girona com a centres de difusió cultural i també d’experiències, gràcies a cicles com aquest”.

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dia 26 de setembre de 2016 en el Facebook de biblioteques de Girona (https://www.facebook.com/bibliotequesdegirona) i al Twitter (@biblioteques_gi) i el premi es podrà recollir a qualsevol de les biblioteques públiques de Girona a partir del 29 de setembre.

A la imatge, la fotografia guanyadora del 2015.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022