BannerFCC_Bonart

Notícies

Nova edició d’Art Nou

Nova edició d’Art Nou
Impremta Pages - banner-180x178180x180-cat
bonart - barcelona - 08/06/16
Art Barcelona presenta una nova edició d’Art Nou. Amb aquest esdeveniment cultural, centrat en nous creadors i projectes artístics, les galeries d’Art Barcelona reivindiquen la seva condició de lloc de trobada, debat i dinamització. Per tal d’activar l’escena local d’art emergent, sortim de l'espai de les galeries per a crear sinergies amb els agents artístics de la ciutat. Hangar, La Escocesa, Arts Santa Mònica, Blueproject Foundation, Homesession o Can Felipa, són alguns dels espais que s'uneixen aquest any a la programació.

La inauguració de les exposicions és el 30 de juny i la festa de lliurament del Premi Art Nou és el 21 de juliol a La Capella.

En la seva cinquena edició, Art Nou s'amplia amb la participació d'altres espais d'art i sales alternatives disseminades per diferents districtes de Barcelona i L'Hospitalet.
Més de 30 artistes optaran al Premi Art Nou 2016, atorgat per un jurat de Bcn Producció i dotat per La Capella amb 2.000 euros per a la realització d'una publicació. Artistes com Marla Jacarilla, Adrián Melis, Luz Broto i Rasmus Nilausen, han estat els guardonats en les passades edicions.

 

 

Et poden
Interessar
...