FCC-Segell-banner4
Ja es poden presentar vídeos per al PalmaTalent

Notícies

Ja es poden presentar vídeos per al PalmaTalent

bonart palma - 09/06/16
Nial nou-180x178BanerVictor04
La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial de Palma, Eva Frade, i els conductors de la gala final, Daniel Puig i Alexandra Muñoz, ha presentat el PalmaTalent, un concurs de playback i karaoke obert a tota la ciutadania.

Frade ha explicat que el concurs formarà part de les primeres Festes d'Estiu de Palma, que es presentaran pròximament, que són "una reivindicació popular que amb gran entusiasme estam portant endavant des de la regidoria".

Frade i els presentadors de la gala final, que se celebrarà al parc de Sa Riera dia 2 de juliol, han explicat que poden participar en el concurs totes aquelles persones majors d'edat que vulguin. Només han de triar una cançó, del repertori de l'Spotify, i gravar un vídeo amb la seva actuació en directe o en playback.

Després cal inscriure's a la web de l'esdeveniment, www.palmatalent.com i penjar el vídeo. Hi ha de termini fins dia 26 de juny a les 24.00 hores per presentar els vídeos.

Els vídeos seran sotmesos a valoració popular en el mateix web mentre duri el període d'inscripcions. Per tant, quan abans es pengi l'actuació, més possibilitat tenen de ser votats.

Segons han explicat Puig i Muñoz, els 20 vídeos més valorats, 10 per cada categoria, participaran en la gala final que se celebrarà al parc de Sa Riera. "Farem una mena de concurs i haurà un jurat de 4 persones que triaran els guanyadors, segons diversos criteris com la posada en escena, el vestuari..." ha afirmat Puig. Els guanyadors guanyaran participar en una actuació durant les festes de Sant Sebastià 2017.

"És una manera de dinamitzar la ciutat i el més important és participar i passar-ho bé" han afirmat els presentadors de la gala, que també han desitjat que "esperem que sigui la primera de moltes".

Tant la regidora com els dos presentadors han animat a tothom a presentar-se al concurs i sobretot, a passar-ho bé.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells