banner-1280x150-gene

Exposicions

Marta Maldonado, Renato Mazoni i Gustau Puente a la Galeria Abartium

Marta Maldonado, Renato Mazoni i Gustau Puente a la Galeria Abartium
bonart calldetenes - 10/06/16
Galeria Abartium presenta, de l'11 de juny al 10 de setembre, l'exposició de l'artista Marta Maldonado (Màlaga, 1965) - Sales 1, 2 i 3. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Complutense de Madrid. Becada per la Càtedra de Paisatge. Realitzà cursos de doctorat i posteriorment va exercir com a professora a la universitat. Va ampliar estudis de dibuix a París on va residir i treballar durant 4 anys.
La seva obra forma part de la Col·lecció Abartium. Ha estat guardonada amb importants premis a Espanya, França i USA entre ells; dos anys Medalla d’honor del Premi BMW, Primer Premi Saló de Tardor Caixa Extremadura, 2ón Premi Caixa Madrid, 1er Premi Caixa de Guadalajara, 1er Premi Saló d’Etampes (França), 1er Premi Dammarie-Les-Lys (París).
Així mateix, l'11 de juny a les 19 h. tindrà lloc la inauguració d'una exposició col·lectiva, amb la qual la galeria obre les seves portes a noves propostes nacionals i internacionals amb artistes emergents i consolidats com el reconegut dissenyador d'alta costura Gustau Puente que participa amb una instal·lació de moher o l'arquitecte Renato Mazoni amb dibuix digital. Ambdós compten amb una llarga trajectòria professional i artística. L’exposició també compta amb obres dels artistes: Alain Rousseau, Delphine Alliens, Esther Girbau, Maria Calvo i Neus Pino.
 
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90