download

Convocatòries

Oberta la Beca Roberto Villagraz Efti

Oberta la Beca Roberto Villagraz Efti
bonart madrid - 13/01/20

EFTI Centre Internacional de Fotografia i Cinema, convoca la XVIII Edició de les Beques Roberto Villagraz de Fotografia per al desenvolupament de dos fotògrafs / es que podran estudiar gratuïtament el Màster Internacional de Fotografia i Gestió de Projectes. Des de 2003, EFTI Centre Internacional de Fotografia i Cinema, convoca les Beques Roberto Villagraz per a la formació de dos fotògrafs / es, que podran estudiar gratuïtament el Màster Internacional de Fotografia i Projectes Personals.

Amb aquestes Beques, que es llancen cada any al gener, l'escola rendeix cada any un sentit homenatge a un reporter madrileny, com va ser Roberto Villagraz que ens va deixar el 2002. Roberto Villagraz nascut el 20 de maig de 1951, va debutar com a fotògraf professional amb els inicis de la transició espanyola. Al llarg de la seva carrera va aconseguir diversos premis per les seves fotografies sobre temes d'interès social. Els seus treballs sobre el conflicte de l'antiga Iugoslàvia, el Sàhara, l'Iraq i Algèria, van ser també motiu de nombrosos premis. Compaginava la creació de les seves imatges amb una tasca docent que desenvolupava a l'escola EFTI.

El seu treball sobre minusvalideses es va concretar en tres grans exposicions. La seva última exposició sobre la síndrome de Down, patrocinada per la seva Associació Nacional havia de ser inaugurada a Còrdova per la Reina Sofia. Però dos setmanes abans, el 17 d'Octubre de 2002, Roberto Villagraz moria a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid. Aquesta Beca ofereix una gran oportunitat de creixement personal i professional. Estaríem encantats i molt agraïts si pots compartir aquesta informació amb aquelles persones que creguis que els pot interessar.

La inscripció és gratuïta i online. El termini de presentació acaba el 19 de gener de 2020.

A la imatge, detall d’una foto de Rosa Rodríguez, guanyadora de l’edició anterior.

SS_Bonart-180x180-OnlineImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px