BONART_1280x150

Notícies

XXI edición de Stripart

XXI edición de Stripart
bonart barcelona - 15/06/16
 L'Stripart, la mostra d'art jove emergent que organitza cada juliol el Centre Cívic Guinardó arriba a la seva XXI edició.
Fotografia, performance, videoart, documentals creatius, animació, intervenció de l'espai, escul- tura, teatre, dansa, pintura, noves tecnologies, literatura, música electrònica, clown... i una llista quasi interminable de propostes multidiscipinars que omplen el programa d'enguany i con- verteix el Guinardó en un centre d'expressió i eclosió del panorama artístic emergent. El tret de sortida de l'edició d'enguany es farà el pròxim dissabte dia 2 de juliol i fins al 15 de juliol la programació serà constant, amb tallers, espectacles i una exposició permanent d'obres artístiques en tot l'espai del centre. El que fa especial a la mostra és l'escapada de la lògica de la selecció – l'única limitació és l'espai i el temps – i la seva aportació al barri, girant el focus de l'activitat artística de la ciutat al barri del Guinardó. Entre les propostes formatives s'hi poden trobar propostes innovadores, com el taller de simu- lació urbana, que amb uns deu mil cubs farà una instal·lació performàntica amb la idea de convidar al públic a reflexionar sobre els diferents nivells de l'evolució del traçat d'una ciutat. Hi trobem també tallers de vinculació al territori, com el taller d'intervenció artística en diferents espais estratègics del barri; tallers de noves tecnologies, com el taller de "New Media Art and processing" i tallers adreçats a apropar la creació artística al públic general, com el laboratori de creació escènica, adreçat al públic no professional i en el que es potenciaran les fortaleses artístiques del grup per tal de formar part d'un procés creatiu col·lectiu. "Que hi hagi espais públics que apostin per aquest tipus d'art és essencial. Si no es fa en un espai públic, és difícil que un espai privat aposti per un art poc madur i que té poca sortida", especifica Patricia Campos, coordinadora de l'Stripart.
L'objectiu de la mostra és servir de pont entre l'art emergent i el món professional, crear xarxa i apropar la cultura i les noves tendències artístiques a la ciutadania". És per això que, a més dels 15 espectacles gratuïts que s'ofereixen, també hi ha programats 8 tallers gratuïts i oberts a tothom
 
300x300thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1