1280x150CAT

Exposicions

El Museu de la Mediterrània presenta "Un recorregut per l'arxiu de Miquel Graells"

El Museu de la Mediterrània presenta \
bonart torroella de montgrí - 17/06/16
El Museu de la Mediterrània inaugura el 18 de juny a les 19 h. Imatges inesborrables. Un recorregut per l'arxiu de Miquel Graells, exposició que es realitza a partir de l'arxiu d'imatges de més de tres mil fotografies que fou donat al Centre de Documentació del Museu de la Mediterrània per part de Miquel Graells. Ara, i a partir d'una selecció d'uns tres-cents arxius, fem una mirada al passat per descobrir els canvis viscuts a Torroella de Montgrí i l'Estartit al llarg del segle XX, un recorregut que ens evocarà records amagats, ens revelarà paratges transformats i ens presentarà personatges oblidats. 

Miquel Graells i Vilarrodona (Torroella de Montgrí, 1943) és una persona inquieta, autodidacta, entusiasta que ha tingut una vida que sempre ha girat al voltant de la imatge i el dibuix. Ha realitzat diferents treballs com a dissenyador, delineant, decorador de locals, però la gent del territori el coneix pels més de trenta anys dedicats a realitzar retrats i caricatures a l'estiu pels carrers de l'Estartit.

Però en Miquel Graells té una passió especial per les fotografies. I a partir del 1994 decideix col·leccionar totes aquelles imatges que tinguin Torroella i l'Estartit com a protagonistes. Al llarg dels anys ha fet una exhaustiva recerca i ha anat trobant molts col·laboradors que a partir de cessió, donació o venda han ajudat a engrandir el que s'ha convertit en un immens fons documental. Prop de tres mil documents gràfics digitalitzats que ens regalen moments únics de la vida de Torroella i l'Estartit.

L'exposició es podrà visitar fins el 12 de desembre a l'espai Baix Ter.
bonart-1_1GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...