FCC-Segell-banner4
Rafaela Pareja i Eva López exposen a la Galeria Natàlia Ferré

Exposicions

Rafaela Pareja i Eva López exposen a la Galeria Natàlia Ferré

bonart montblanc - 22/06/16
BONART 180 X 180 PX_Impremta Pages - banner-180x178
La Galeria Natàlia Ferré de Montblanc acull del 18 de juny al 2 d'octubre la ceràmica de la valenciana Rafaela Pareja i de la catalana Eva López.

Eva López Miquel presenta Aigua sòlida. Aquesta exposició és la síntesi de l'evolució del treball de l'Eva López des de l'any 2005 fins a l'actualitat. Primer van ser les instal·lacions, i més endavant les seriacions i sobretot el dibuix, sempre constant en la seva obra. En aquest treball apareixen conceptes que es repeteixen, com la seriació, el dibuix, la preocupació pels detalls compositius i l'interès tècnic per portar el material als seus límits constructius. En aquesta exposició el que pretén l'artista és aconseguir plasmar amb formes sòlides una matèria líquida: la imatge de l'aigua en un instant precís.

Per la seva banda, Rafael Pareja exposa Orgànic. L'obra que ens presenta, sorgeix de l'anàlisi de lo quotidià i de l'observació de la natura. Un accident amb la matèria podria ser el punt de partida, l'origen d'una expressió personal, que intenta apropar l'art a la vida. En aquest cas, l'objecte ha estat aïllat de la seva funció i significat, per poder contemplar-lo des d'un altre punt de vista. Rafaela treballa amb la forma, tancant els espais i jugant amb els seus buits, mentre que les idees apareixen des de lo més profund per fer-se realitat. Investiga nous camins, barreja les terres i espera a veure el resultat final... un procés de transformació on intervé l'aigua, la terra i el foc.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021