FCC-Segell-banner4
El Teatre del Museu estrena la seva temporada al voltant de la figura de Picasso

Notícies

El Teatre del Museu estrena la seva temporada al voltant de la figura de Picasso

bonart pamplona - 22/06/16
La-Galeria-201602-recursbanner-elscatala-180x180px
La temporada del teatre obrirà el 23 de setembre amb l'estrena de El barret de tres pics del Ballet Nacional d'Espanya amb vestuari i escenografia obra de l'artista malagueny, música de Manuel de Falla i coreografia del gran Antonio Ruiz Soler, que ha estat recuperada per al públic en el 20 aniversari de la seva mort. El ballet també representarà altres peces emblemàtiques com Viva Navarra, amb música del navarrès Joaquín Larregla, Farruca i Ritmes.

Al costat d'aquest esdeveniment, excepcional de seu, s'inaugurarà una exposició en sala dels 32 figurins que Picasso va dissenyar per als personatges del ballet, caracteritzats a la manera tradicional de diferents pobles d'Espanya, però reinventada plàsticament per Picasso. Es tracta de sèries úniques. Tancarà l'activitat un seminari sobre el pintor malagueny i les arts en moviment, que tindrà lloc, també al Museu, al començament d'octubre.

Es tracta d'una estrena de temporada a tres bandes: dansa a l'escenari, exposició en sales i conferències a l'aula, amb Pablo Picasso i la seva relació amb les arts performatives com a leit motiv. Les tres àrees de programació artística del Museu Universitat de Navarra (curatorial, arts escèniques i programes públics) han dissenyat aquesta activitat de forma conjunta, unint les seves forces per oferir una experiència única de la qual és sens dubte una de les creacions més complexes i importants l'art espanyol contemporani.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura