FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Miró a Mallorca. Un esperit salvatge" al Sejong Art Center

bonart seül - 24/06/16
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
El dia 26 de juny s'inaugura a Seül la primera exposició individual de Joan Miró al país asiàtic. La ciutat coreana ja fa dies que es prepara i s'engalana per rebre les més de 250 obres procedents de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca i de col·leccions privades. La selecció, que s'exhibirà al Sejong Art Center de Seül, podrà visitar-se fins al 24 de setembre i ocuparà una superfície de 1.322 m2.

Totes les obres exposades van ser creades per Miró, íntegrament a Mallorca. Els visitants podran conèixer la fecunditat creadora de l'artista a través dels seus recursos plàstics, la seva varietat de tècniques i materials, i la seva particular iconografia, que testimonien l'afany insaciable de renovació i ruptura que caracteritza la seva última etapa creativa (1956-1981).

La mostra fa un recorregut per diferents àmbits temàtics. D'una banda, la gran afecció que Miró va sentir per les seves arrels i la seva identitat, aspectes que influeixen de manera molt directa en la seva obra. De l'altra, el compromís de recerca en els seus mètodes de treball, basat en les principals influències plàstiques del segle XX: les arrels antiart dels moviments Dadà i Surrealista, l'Expressionisme abstracte americà i l'art oriental.

Fotos: © Successió Miró 2016.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021