BONART-817x68px-Màscara
Joan Jonas, figura clau del performance art, a la Fundació Botín

Exposicions

Joan Jonas, figura clau del performance art, a la Fundació Botín

bonart santander - 24/06/16
Nial nou-180x178Baner_Claramunt_Bonart_360x356
Joan Jonas (Nova York, 1936), pionera en la pràctica de la performance, el cinema experimental i la vídeo-instal·lació, protagonitza l'exposició Joan Jonas: cabal o riu, vol o ruta, que acull la sala d'exposicions de la Fundació Botín del 25 de juny al 16 d'octubre. La mostra ha estat comissariada per Benjamin Weil, director artístic del Centre Botín.

La creadora nord-americana presenta a Santander una nova instal·lació multimèdia, concebuda específicament per a la seva exhibició a la Fundació Botín, en la qual l'artista aprofundeix en la seva investigació sobre la complexa relació de l'ésser humà amb la natura i el medi ambient, un tema constant al llarg de la seva trajectòria.

Aquesta nova peça, inspirada en els seus últims viatges i en el seu descobriment de l'entorn rural càntabre (la vall del Nansa, les coves prehistòriques d'Altamira, el Castell i les Monedes, el Jardí Botànic de Pont Sant Miquel, etc.), es compon de dues vídeo projeccions, un conjunt de dibuixos realitzats en tinta sobre paper i diversos dibuixos murals sobre parets multicolor.

Et poden
Interessar
...