FCC-Segell-banner4
Experiència immersiva a l\'Edifici Històric de la UB

Notícies

Experiència immersiva a l'Edifici Històric de la UB

bonart barcelona - 14/01/20
Gif_Viladot_180x180_2180x180
El vestíbul de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes 585, acollirà del 15 al 17 de gener de 2020 l’activitat Entrar en el quadre, en la qual el públic, gràcies a unes ulleres immersives, podrà endinsar-se en obres de Van Gogh, Mondrian i Van der Ast.

Aquesta iniciativa itinerant, organitzada pel Museu Nacional Thyssen-Bornemisza i que finalitza amb l’activitat a Barcelona, té la col·laboració d’Endesa i és una experiència de realitat virtual per recórrer des de dins tres peces mestres de la col·lecció permanent de la pinacoteca madrilenya.
Aquesta proposta, totalment gratuïta, permetrà al visitant moure’s lliurement en un espai tridimensional pels prats d’Auvers pintats per Vincent van Gogh, pels carrers de Nova York que van inspirar Piet Mondrian, o submergir-se en les flors i els insectes d’una natura morta de Balthasar van der Ast. A través d’unes ulleres podrem transitar per l’interior dels quadres i explorar tot el que hi hagi al seu voltant, i viure una experiència sensorial sense precedents que ens traslladarà a llocs tan dispars. «Entrar en el quadre» es va presentar per primera vegada el 2018 al Museu Nacional Thyssen-Bornemisza a Madrid, i després ha voltat per Sevilla, Ferrol, Palma i Saragossa.

L’exposició estarà oberta al públic del 15 al 17 de gener, de 10 a 19 hores, fins que es completi l’aforament. Les persones interessades hauran de reservar lloc inscrivint-se prèviament al webwww.entrarenelcuadro.com o anant presencialment al mateix recinte durant els horaris de l’activitat.

A la imatge, "Entrar en el quadre".

Et poden
Interessar
...

817x68