Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

L’Espai Volart enceta l’estiu amb creació jove i dibuix

L’Espai Volart enceta l’estiu amb creació jove i dibuix
bonart barcelona - 30/06/16
La Fundació Vila Casas es complau a anunciar als mitjans de comunicació que El dia 7 de juliol, a les 19.30 h, l'Espai Volart de la Fundació Vila Casas acollirà la inauguració de "Patrim 2015. Patrimoni de la Facultat de Belles Arts (UB)", selecció d’obres dels estudiants del darrer curs de Belles Arts de la Universitat de Barcelona de l'any passat, i d'una nova edició del Premi Internacional de Dibuix Ynglada-Guillot, que enguany fa cinquanta-quatre anys. 

Fruit del conveni de col·laboració entre la Facultat de Belles Arts i la Fundació Vila Casas, "Patrim" aplega les inquietuds, recerques i exploracions en els llenguatges de l’art que cada alumne ha desenvolupat en el tram final dels seus estudis i que ha materialitzat en una reflexió plàstica sobre la societat contemporània. Enguany, la mostra presenta treballs de Clio Gadea, Amaia Fernández de Gorostiza, Charlotte Jansen, Tom Menéndez, Jun Holguera, Alan Piris i Bernat Soler. 

A les 12 h. del mateix dia 7 de juliol s'atorgarà el premi al guanyador del LIV Premi Internacional de Dibuix Ynglada-Guillot, concedit per un jurat format per Rosa Maria Agenjo, Lluís Bassat, Natàlia Chocarro, Albert Mercadé i Joan Antoni Solans, i s'inaugurarà l'exposició dels treballs finalistes. La Fundació Ynglada-Guillot instituí el Premi de Dibuix l’any de la seva fundació, el 1959, per mostrar la versatilitat i contundència del dibuix. Des d’aleshores es convoca anualment aquest certamen, que compta amb la col·laboració de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi i la Fundació Vila Casas. 

Ambdues exposicions es podran veure a l'Espai Volart fins al 24 de juliol.
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal