download

Notícies

Una comissió triarà al nou responsable de la Fundació Palma Espai d’Art

bonart palma - 02/07/16
Una comissió formada per especialistes, representants del sector de les arts visuals i del Patronat de la Fundació serà qui seleccioni el nou director gerent de la Fundació Palma Espai d’Art, que es cobrirà pel procediment de concurs. Els membres de la comissió són Cristina Ros Salvà, gestora cultural i periodista; Berta Sureda Berna, comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona; Santiago Olmo Garcia, director del Centro Galego de Arte Contemporánea (CGAC); Piedad Solans Blanco, comissaria i crítica d’art, i l’artista Carles Gispert Terrasa. Les bases de la convocatòria pública per triar un nou director gerent de la fundació que gestiona el Casal Solleric i el CAC ses Voltes es varen consensuar amb el sector de les arts visuals. A més, la comissió assessora amb la qual l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Lingüística i Patrimoni Històric va establir les línees estratègiques de la fundació ha estat qui ha seleccionat els membres de la comissió que s’encarregarà de triar al nou responsable dels espais municipals. El termini per a la presentació de candidatures finalitza l’11 de juliol. Requisits i mèrits Els requisits que marca la convocatòria són els següents, entre d’altres:
  • Comptar amb una titulació universitària amb el nivell de llicenciatura o grau.
  • Tenir coneixements de la llengua catalana, certificat B2.
  • Experiència en la direcció o la gestió de centres, projectes culturals o comissariat de projectes artístics d’un mínim de cinc anys de manera continuada dins els darrers deu anys?
  • Presentar un projecte d’actuació que tingui en compte el document mar de línies estratègiques de futur de la fundació, elaborat per la comissió assessora del sector. El document no ha d’incloure un projecte per al Balaguer.
  • Presentar una proposta de programació d’activitats d’un any acompanyat del corresponent projecte de pressupost-
Els mèrits que es tindran en compte són:
  • Mèrits acadèmics:
    1. Si la llicenciatura o el grau presentats com a requisits coincideixen amb els àmbits de coneixement d’Arts i Humanitats o si es presenta diplomatura dels mateixos àmbits.
    2. Màsters o postgraus en l’àmbit de la gestió cultural, el pensament contemporani, la museologia o el patrimoni.
    3. Màsters o postgraus en gestió econòmica, recursos humans, dret, gestió de fundacions...
    4. Coneixements superiors als exigits com a requisit en la llengua catalana.
    5. Coneixements de llengua anglesa i d’altres llengües.
    6. Cursos de formació relacionats amb les funcions i les tasques de la plaça convocada.
  • Mèrits per experiència professional: s’atorgarà un punt per cada any d’experiència acreditada a partir del sisè any.
  • Mèrits per experiència investigadora en l’àmbit de les arts plàstiques:
    1. Títol universitari de Doctor i publicacions en l’àmbit de la investigació i la difusió de la cultura contemporània i les arts plàstiques realitzades en els darrers 5 anys.
    2. Impartició de cursos o seminaris a universitats i centres superiors relatius a la cultura contemporània i les arts plàstiques.
  A la imatge, el Casal Solleric de Palma.
Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1banner-oro-180x180-gene

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal