banner-elscatala-817x88px
Tot a punt per al nunOff, festival de creació emergent

Notícies

Tot a punt per al nunOff, festival de creació emergent

bonart barcelona - 08/07/16
Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catLa-Galeria-201602-recurs
Tot és a punt per al nunOff, el Festival de Creació Emergent de Barcelona que, a partir del dia 11 de juliol i fins el dia 16 proposa un total de catorze espectacles de diferents gèneres i disciplines a la fresca del claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia, a Barcelona. El certamen, que arriba aquest any a la seva vuitena edició, l’organitza el col·lectiu nunArt i  s’ha consolidat com un exponent de la creació emergent de Barcelona i una aposta decidida per la barreja de disciplines. Això l’ha convertit en un espai de convivència artística únic a la ciutat que, a més, aprofita un recinte que afavoreix la proximitat entre els artistes i el públic de forma que cadascuna de les vetllades del festival esdevé una oportunitat per veure diferents disciplines i comprovar com es relacionen entre elles, afavorint una experiència cultural única”.

Cada sessió del nunOff inclou diverses propostes de dansa, moviment, música o teatre, entre d’altres, en una invitació als espectadors a deixar-se portar i descobrir algunes de les creacions més contemporànies que s’estan portant a terme a Barcelona i Catalunya.

Tota la programació es pot consultar a la web del Festival. Les sessions del Festival nunOff Festival comencen a les 21.00 al claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri (entrada pel carrer Ros de Olano, cantonada amb carrer del Sol).

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68