banner-elscatala-817x88px
El GGAC organitza un certamen d\'art per escollir la imatge de Vermuts Miró

Notícies

El GGAC organitza un certamen d'art per escollir la imatge de Vermuts Miró

bonart barcelona - 11/07/16
180x180Banner-300x250_1
El Gremi de Galeries d'Art de Catalunya (GGAC) i Vermuts Miró convoquen un certamen d'art per triar la imatge que il·lustrarà l'etiqueta del Vermut Reserva Miró - edició limitada 2017. El concurs s'inicia el dia 11 de juliol i restarà obert fins al 28 de setembre. El guanyador es farà públic el dia 5 d'octubre.

L'objectiu del certamen és la creació d'una obra d'art original inspirada en la figura de Gaudí, interpretada de forma lliure per l'artista. L'obra, que pot ser una pintura, un dibuix o una fotografia, ha de ser en color i de mides màximes de 100 cm d'alt per 70 cm d'amplada.
 
Lluny de ser amateur, el concurs va destinat a tots els artistes professionals vinculats a les galeries d'art que pertanyen al GGAC. Només s'hauran d'inscriure prèviament a través de la galeria que els representa, donat que la participació és lliure i gratuïta. El formulari es pot descarregar a la pàgina web del Gremi: www.galeriescatalunya.com. Un cop inscrits, hauran de presentar la seva obra entre el 3 i el 28 de setembre.

Hi haurà un únic 1r premi a una sola obra, que consistirà en 2.000 € per a l'artista guanyador, i que entrega Vermuts Miró. Així mateix, el GGAC entregarà 1.000 € a la galeria d'art que ha presentat l'artista vencedor, a manera d'incentiu per la seva participació. En contrapartida del premi, l'obra guanyadora quedarà en propietat de Vermuts Miró, sempre respectant l'autoria de l'obra.

Una exposició pels finalistes
Les obres que no siguin premiades quedaran a disposició del GGAC i de Vermuts Miró durant un període de nou mesos a partir de l'11 d'octubre, de cara a poder ser presentades en exposicions temàtiques vinculades al premi. Posteriorment, les obres seran retornades a la galeria d'art que ha representat a l'artista participant.

El Gremi de Galeristes d'Art de Catalunya és la primera associació del sector del mercat de l'art a Catalunya. Creada el 1978, el Gremi engloba més de 50 galeries de tot el territori. Des de fa 36 anys, el GGAC treballa per la professionalització i la promoció de les activitats del sector del mercat de l'art català en l'àmbit nacional, estatal i internacional; dóna suport a la seva activitat comercial i s'ocupa també de la representació del col·lectiu davant de les institucions nacionals i exteriors.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner