banner-elscatala-817x88px
Brasil, país invitat a la novena Ruta de l\'Art

Notícies

Brasil, país invitat a la novena Ruta de l'Art

bonart castelló d'empúries - 15/07/16
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
Del 7 al 9 d'octubre del 2016 se celebrarà la novena edició de la Ruta de l'art de Castelló d'Empúries, una activitat artística on es fonen l'art, la cultura i la història.

Segons l'organitzadora, Anna Maria Constanseu, una de les principals novetats és la presència d'una desena d'artistes de Brasil. Constanseu explica que "fins avui s'ha convidat a Galícia, Madrid, Cantàbria, Castelló de la Plana i Polònia" i ha afegit que "ara fa dos anys es va fer la col·laboració amb l'ambaixada polonesa portant l'exposició dels jueus titulada "I continuo veient les teves cares" que posteriorment va tenir itinerància arreu de Catalunya". També es comptarà amb la presència dels alumnes d'últim curs de la Facultat de Belles Arts de Barcelona, que hi col·laboraran amb una representació d'art emergent.

Altres iniciatives que es portaran a terme són les visites guiades, els concursos per a nens i adults, la música en viu i fins i tot el tast de vins amb cellers de l'Empordà.

Per la seva part, la galeria l'Arcada de Blanes, que compleix vint-i-cinc anys, serà un altre dels invitats d'honor de l'edició.

Durant aquests tres dies de ruta, els visitants podran gaudir de totes les obres exposades en aquest context històric i podran passejar i gaudir de la interrelació entre patrimoni arquitectònic i art.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1