SAC-Bonart-817x88

Notícies

Subhasta solidària organitzada per La Fundació Pequeño Deseo

bonart Barcelona - 26/07/16
Subhasta solidària organitzada per La Fundació Pequeño Deseo
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW180x180-1
La Fundació Pequeño Deseo organitza el 20 de setembre, a la galeria Senda de Barcelona la 3a subhasta solidària de fotografia contemporània amb més de 50 obres cedides per reconeguts fotògrafs com Daniel Canogar, Joan Fontcuberta, Joana Biarnés, Jordi Bernat, Antoni Bernad i Manuel Outumuro, entre altres.

La Fundació Pequeño Deseo col·labora amb la prestigiosa casa de subhastes Christie 's en aquesta iniciativa solidària. Les licitacions podran realitzar 15 dies abans telemàticament o presencialment el mateix dia de la subhasta a la galeria.

Les obres estaran exposades a la galeria Senda del 15 al 20 de setembre, dia de la subhasta.

La Fundació Pequeño Deseo treballa des de fa més de 15 anys per fer realitat els desitjos de nens amb malalties cròniques o de mal pronòstic amb la finalitat de donar-los suport anímicament i fer més suportable la seva malaltia. Està demostrat científicament que el compliment d'un desig genera en el nen moltes emocions positives que tenen un efecte enorme en el seu benestar. La Fundació els ajuda a allunyar-se temporalment de la malaltia i els proporciona un estímul que els animi a seguir lluitant.

Et poden
Interessar
...

benedormiens_Àlvar_suñol_2