Expo Josep Coll 2022 baner
Juan Luis Moraza exposarà al Museu d\'Art Contemporani Gas Natural Fenosa

Exposicions

Juan Luis Moraza exposarà al Museu d'Art Contemporani Gas Natural Fenosa

bonart la corunya - 28/07/16
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
El Museu d'Art Contemporani Gas Natural Fenosa (MAC) de La Corunya inaugura el 27 d'octubre l'exposició Treball Absolut del prestigiós escultor basc Juan Luis Moraza (Vitòria, 1960). L'exposició es podrà visitar fins al 5 de març del 2017.

L'exposició, basada en el desenvolupament de sèries anteriors i la creació d'obres noves, critica la implantació en la societat actual del concepte de "treball absolut", aplicada indistintament a qualsevol aspecte de la nostra existència: treballem les emocions, treballem el nostre cos, treballem les nostres relacions, la nostra imatge i fins i tot el nostre descans, convertint la laboriositat natural en una capitalització instrumental i accelerada de l'experiència. En Treball Absolut, Moraza desconfia del paper que la societat atribueix als seus individus, obligant-los a ser productius "fins al descans", i l'obligatorietat de competir en un mercat on qualsevol experiència és plenament "cotitzable", sent considerada una forma de mandra si no contribueix a la riquesa.
Com a contraposició, l'artista reivindica la laboriositat, la noblesa de l'esforç, la dedicació, el gaudi, la cura o l'amor per la feina ben feta com els valors que sostenen la vida de l'individu i que donen sentit al concepte de treballar, per sobre d'aspectes purament econòmics o productius, imperants en la societat actual.

L'exposició Treball Absolut s'organitza en set seccions, que expliquen aquest concepte transversal a través de diferents escenaris de la societat actual: "Tug of Work", "Erosis", "Calendari de festes laborals", "República", "Programari", "Anormatividad" i "La festa com a ofici".

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1