FCC-Segell-banner4
Més espai per al marxandatge a la botiga dels museus

Notícies

Més espai per al marxandatge a la botiga dels museus

bonart sitges - 03/08/16
Banner_DIM2022_180x180_01180x180
La botiga de Museus de Sitges guanya espai. La zona dedicada al marxandatge dels museus sitgetans s'ha ampliat amb la col·locació de plafons i prestatgeries a les parets, que permeten mostrar més productes i, alhora, apropar-los de manera més còmoda i organitzada a la vista dels visitants. El nou mobiliari segueix la mateixa línia decorativa del taulell ja existent i, de fet, s'entén com la seva continuació natural. A més, la intenció és acabar de completar la sala durant la propera tardor amb la compra d'un altre moble independent, una góndola i un mirall.

Un any i mig després d'obrir-se al públic, la botiga de Museus de Sitges compta amb 187 productes diferents, entre articles de papereria, souvenirs, complements tèxtils, jocs infantils, peces de joieria i publicacions impreses. Tots els productes que s'hi venen són exclusius (no poden trobar-se en cap altre establiment), de tirades limitades (per potenciar la seva singularitat) i fins a un 85% d'ells també són de quilòmetre zero (estan fabricats a Sitges o en altres poblacions de Catalunya).

Més enllà de l'impacte econòmic, Museus de Sitges ha entès sempre la seva botiga com un aparador per fomentar l'artesania i el talent local, a més d'un recurs per exportar el llegat patrimonial dels museus sitgetans d'una forma atractiva i distesa. Aquesta línia estratègica es vol seguir apuntalant a curt termini amb l'elaboració d'un nou projecte comercial que incentivi el marxandatge propi i, sobretot, la creació de productes per a tots els perfils de públic.

De moment, algunes de les propostes de futur demanen fer el salt a venda online, crear campanyes promocionals per dates senyalades, habilitar un magatzem més ampli per a tenir més estoc de productes i fer intercanvis comercials amb altres institucions. Accions interrelacionades entre si per fer de la botiga dels museus el punt de trobada de tots els qui vulguin regalar un petit tros del Sitges cultural.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]