FCC-Segell-banner4
El grup Estesia exposa a la galeria Chez Xefo del Poblenou

Exposicions

El grup Estesia exposa a la galeria Chez Xefo del Poblenou

bonart barcelona - 25/08/16
Revista_Bonart_Banner_180x180px_logo180x180 Banner-FERIARTE-A
El grup d'art abstracte Estesia exposa a partir del 15 de setembre una part de la seva obra a la galeria Chez Xefo, al barri del Poblenou de Barcelona. Les obres, que es podran veure fins al 28 d'octubre en aquest espai, són per una part, una mostra d'una exposició anterior del grup d'artistes que es va realitzar amb molt d'èxit durant el mes de juliol a l'Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries, a Girona. I per un altre unes obres inèdites per aquesta exposició.

La inauguració tindrà lloc el 15 de setembre a les 19 h. a la galeria Chez Xefo, situada al carrer Badajoz, 46, del barri del Poblenou.

El grup Estesia va néixer a finals del 2013 i a l'actualitat el formen un total d'onze artistes, que han volgut unir-se amb l'objectiu de difondre l'ofici de l'art abstracte. Estèsia es funda entorn d'un concepte d'art que apel·la a l'absolut com a origen i font de riquesa creativa que la humanitat ha desenvolupat transversalment, tot al llarg de la història i les cultures. Aquesta connexió amb el passat ens ancora en el present per projectar una obra amb sentit de futur. Estesia està formada per diferents llenguatges dispensats per l'Art en el transcendent.
Els integrants són Anna Torres, Carme Simó, Claudio Rojas, Coral Rivero, Gaietà Mestieri, Marta Gregori, Mònica Reche, Nick Bedford, Nico Bouselles, Rosa Moreno i Xefo Guasch.

La galeria Chez Xefo (http://chezxefo.com), projecte impulsat per Xefo Guasch, és un espai singular, de naturalesa eclèctica, dedicat a l'art i els artistes, al públic amant de l'art i als col·leccionistes. Es fan exposicions de pintura, escultura, fotografia, instal·lacions, videoart i arts associades a les noves tecnologies. Esdeveniments, presentacions, xerrades, concerts en petit comité i plató, sempre buscant la polivalència extrema. Han exposat artistes com Eugeni Bonet, Mercè Girona, Rosa Gil o Anna Torres.

A la imatge, NGV de Xefo Guasch.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-