benedormiens_Àlvar_suñol_2

Exposicions

"In Memoriam" de Casademont “le vieux” a la Galeria d’Art Anquins

bonart Reus - 06/09/16
\
Baner_Enkaoua_Bonart_360x356pxBaner_Malagrida_Bonart_360x356px
Galeria d’Art Anquins inaugura el 9 de setembre a les20 h. In Memoriam de Casademont “le vieux”, nou anys després de la seva mort. L'exposició es podrà visitar fins al 5 d'octubre del 2016.

Casademont "le vieux”( Barcelona,193- Girona, 2007) és un dels artistes que formen part de la història de la galeria d’art Anquin’s on va exposar assiduamentsobretot en les dècades dels 80 i 90. L’any 1991 se li va realitzar un càlid homenatge en el decurs del XIX Saló de Maig.

L’actual exposició forma part d’una exposició-homenatge itinerant per tota Catalunya i està formada per obres de la col·lecció de la família. Per aquest motiu s’ha editat un catàleg de la mostra, escrit pel crític d’art Daniel Giralt-Miracle.Casademont té una obra molt personal de paleta austera i molt rica en matisos, reflectint el paisatge, en el seu sentit més ampli. El seu caràcter vital el va dur a molts indrets del món, vivint temporades a llocs que han quedat bellament expressats en el conjunt de la seva obra.

Guardonat amb diversos premis entre els quals la Creu de SantJordi, atorgada l’any 1994, també fou Acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona.

Et poden
Interessar
...

benedormiens_Àlvar_suñol_2