BONART-817x68px-Màscara
La millor ceràmica israeliana desembarca al Congrés Internacional

Notícies

La millor ceràmica israeliana desembarca al Congrés Internacional

bonart barcelona - 08/09/16
Impremta Pages - banner-180x178EKHO_banner180x180
El Centre de Ceràmica Contemporani d'Israel (Centre Benyamini) es presenta a Barcelona en el marc del 47º Congrés i Assemblea General de l'Acadèmia Internacional de Ceramistes (IAC), amb una selecció de treballs comissariats per la Shlomit Bauman, entre els dies 12 de setembre i 16 d'octubre.

El Centre de Ceràmica Benyamini d’Israel que va incorporar-se com a membre de la prestigiosa organització International Academy of Ceramics (IAC) el 2013 participarà a l’exposició internacional AIC2016 presentant Techno-Logical Vessels.

L'objectiu del IAC consisteix en estimular l'amistat i la comunicació entre els professionals de la ceràmica del món. El IAC desenvolupa i fomenta totes les formes possibles de cooperació internacional promovent l'art dels ceramistes en les seves diferents cultures i disciplines. Avui dia és l'única associació dedicada a aquesta particular disciplina de l'Art que treballa a nivell internacional. Entre els seus associats es troben ceramistes, alfarers, artistes, dissenyadors, creadors, col·leccionistes, galeristes, conservadors, restauradors, així com un important grup d'institucions d'alt prestigi. Més de 60 anys després de la seva fundació, el IAC manté ferm en el seu compromís de ser el centre dinamitzador del món ceràmic a nivell internacional, tal com l'hi ha reconegut la UNESCO.

L'exposició Ceramic Perspectives que es presenta en el marc 47º Congrés i Assemblea del IAC és una selecció de propostes de tot el món on la participació israeliana és una de les més destacades, el que representa una significativa fita dins de la comunitat internacional. L'exposició tindrà lloc en el Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona (Pavelló Sant Rafael) des del 12 de setembre al 16 d'octubre. La inauguració tindrà lloc el mateix dia 12 a les 20:00h.

Techno-Logical Vessels examina la recíproca relació entre el metafòric i l'essencial, la recerca i el mètode ceràmic israelià. Aquesta íntima relació s'explora des del tradicional al contemporani, emprant eines, tant antigues com a modernes, així com els diferents mètodes de processament: gravats tridimensionals de polímers i materials ceràmics, mitjans digitals en els processos de planificació, presentació, producció i exhibició, i nous materials ceràmics. També es duran a terme trobades amb els artistes, les seves tècniques i tecnologies, entre moltes altres activitats.

Techno-Logical Vessels ha rebut el suport del Ministeri d'Afers Exteriors Israelià, Mifal Hapais, el Museu Eretz Israel de Tel Aviv, i per descomptat, els artistes de l'associació israeliana HIT de l'Institut de Tecnologia de Holon.

Et poden
Interessar
...