Expo Josep Coll 2022 baner
Exposicions de Joaquín Barón i Alfonso Albacete a la Galeria Marlborough

Exposicions

Exposicions de Joaquín Barón i Alfonso Albacete a la Galeria Marlborough

bonart madrid - 14/09/16
Nial nou-180x178Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW


La Galeria Marlborough inaugura el 15 de setembre a les 19 h. ¡Boom! de Joaquín Barón i Piezas cortas d'Alfonso Albacete que es podran visitar fins al 15 d'octubre del 2016.


La primera exposició individual de Joaquín Baró (Ciudad Real, 1970) reuneix una trentena de llenços, dibuixos i escultures. Joaquín Baró posseeix una inquietud multidisciplinar, no és l'àmbit de la pintura la seva única inquietud, també en aquesta exposició trobarem algun exemple de les seves escultures que reflecteixen que les seves mires artístiques no tenen un horitzó limitat.


El petit format és l'element unificador de la mostra d'Alfonso Albacete. Són peces d'estudi de l'artista, en què assaja el que finalment plasmarà en llenços més grades. És el pas previ al gran format, però amb els materials i els acabats propis de la seva pintura final. Podem veure temes ja utilitzats anteriorment, com són entre altres, els Esbossos, les Sendes i els Joc, aquests últims protagonistes de la seva última mostra a Marlborough Barcelona


Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat