0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

Es Baluard presenta el treball d'Ana Laura Aláez per a la “Nit de l’Art”

Es Baluard presenta el treball d\'Ana Laura Aláez per a la “Nit de l’Art”
bonart palma - 15/09/16

Per cinquè any consecutiu, Es Baluard i El Corte Inglés produeixen un projecte per a la “Nit de l’Art”. Després d’Alicia Framis, Amparo Sard, Marcelo Viquez i Joan Morey, en aquesta ocasió s’ha convidat l’artista Ana Laura Aláez.

S’utilitzaran dos emplaçaments que es complementen. En aquesta ocasió, una acció en viu a l’aparador d’El Corte Inglés (Avda. de Jaume III, Palma) i un exposició al Gabinet d’Es Baluard.

L’escultura Trayectoria (Like gold and faceted #1) dialoga amb una peça sonora produïda ex professo. Aláez s’apropia del títol Trans-Estàtua, un terme que utilitzava Jorge Oteiza quan es referia al seu treball. Amb aquesta paraula, l’escultor basc explicava que el seu interès essencial en l’escultura era el procés de desmaterialització. Tota l’energia immanent més enllà de la seva conclusió formal.

Alta i Baixa Cultura es donen la mà al llarg de la trajectòria d’aquesta artista. Ella declarava, el 2008, que torna al seu origen: "no em refereixo a res grandiloqüent, és quelcom substancial, bàsic i intern... un sentir atàvic. Suposa crear des d’una estructura íntima, enfrontar-me a cada activitat amb totes les forces i intensitat possibles: una exposició, un text, una conferència, una entrevista, un taller, etc. Sigui el que sigui. Gran o petit. La intenció principal és treballar perquè t’urgeix fer-ho des de l’estómac. Les millors obres són aquelles que brollen d’aquesta necessitat", explica Ana Laura Aláez.

El projecte d'Ana Laura Aláez es podrà visitar fins al 8 de gener de 2017.

BanerRocas180x180Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal