banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"El Gran Estudi" de Nacho Martín al Centre d'Art Alcobendas

bonart alcobendas - 20/09/16
Eude, genericBanner-Resonancias-180x180px_v1-cat
El Centre d'Art Alcobendas presenta del 23 de setembre al 30 de novembre El Gran Estudi de Nacho Martín Silva. La mostra s'inaugura el dia 23 de setembre a les 20 h.

El Gran estudi ha ocupat, d'una manera intermitent, la producció artística de Nacho Martín Silva durant els últims cinc anys. Iniciat el 2011, amb motiu de l'exposició individual realitzada en el desaparegut Espai F, aquest projecte parteix d'una invitació a l'espectador, de l'exigència de proveir de material gràfic amb el qual tirar endavant una sèrie de pintures de gran format.

El Gran estudi estableix una línia cronològica que corre parella a l'evolució de la pintura de Martín Silva. Sens dubte, aquests cinc anys han suposat l'enlairament, en l'àmbit nacional i internacional, d'un pintor el treball comença a ser perfectament reconeixible i, potser, El Gran Estudi hagi estat un projecte definitori a l'hora de configurar un modus operandi basat, a més d'en una paleta molt característica, en el tipus de composició que ens trobem en cadascuna de les seves pintures de petit o gran format.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021