BannerFCC_Bonart
L\'IVAM organitza unes jornades sobre Art Brut

Notícies

L'IVAM organitza unes jornades sobre Art Brut

BONART-180x180-SADENial nou-180x178
El 24 i el 25 de gener de 2020, l'IVAM de València organitza unes jornades sobre l'Art Brut.

Les jornades sobre Art Brut pretenen incidir i analitzar, a partir del seu origen l’any 1945, l’actualitat d’aquestes pràctiques i les seves múltiples derivacions, interferències i influències en àmbits molt heterodoxos.

Aquestes jornades es presenten amb motiu de la clausura de l’exposició Jean Dubuffet. Un bàrbar a Europa, que s’exhibeix en la Galeria 1 de l’IVAM fins al 16 de febrer i que reuneix 150 obres de l’artista francés entre pintures, dibuixos, escultures, grafitis, textos i fins i tot música. L’exposició mostra a un artista en constant qüestionament de la cultura dominant i que va donar veu a creacions artístiques procedents d’altres cultures no occidentals i a sectors de la societat que eren permanentment invisibilitzats.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...