Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

Alex Voinea, seleccionat per Accessible Art Fair

Alex Voinea, seleccionat per Accessible Art Fair
La Fira d'art Accessible (AAF) que s'ha celebrat a Brussel·les del 22 al 25 de setembre va seleccionar l'obra de l'artista sitgetà d'origen romanès Alex Voinea. Accessible Art Fair és un model d'esdeveniment on l'artista mateix presenta i defensa la seva obra. Inicialment AAF fou engegada per Will Ramsay, un capità anglès que el 1996 va obrir una galeria al sud-oest de Londres, d'allà ha saltat a conquerir ciutats com Brussel·les sempre amb la filosofia original de art a un preu assequible (d'aquí el seu nom Affordable).

L'obra d'Alex Voinea pot classificar-se dins la tendència de l'abstracció amb un component gestual que l'acosta a l'esquitxats dels expressionistes abstractes nord-americans. La inspiració d'aquests quadres coloristes i d'una vitalitat explosiva prové de la música i dels ritmes trepidats que formen part de la creació. Altrament el coneixement dels materials pictòrics, les reaccions i els assecatges confereixen un alt grau de modernitat en l'obra d'un pintor que cerca transmetre la joia de viure i la intensitat de la consciència mitjançant el color, els gruixos i l'energia del traç.

Alex Voinea ha estat seleccionat per la pròxima edició de The Other Art Fair de Londres que es celebrarà del 6 al 9 d'octubre 2016 en l'icònic edifici de la Old Truman Brewery a l'est de la ciutat.
MG_Bonart-180x180pxthumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...