banner-elscatala-817x88px
\

Notícies

"Recordar" de Jorge Rodríguez-Gerada a la plaça d'El Born

bonart barcelona - 27/09/16
Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat220317_Verdu_Bonart-180x180
N2 Galeria organitza el dia 1 d'octubre a la Plaça Comercial d'El Born de Barcelona , Recordar una performance i pintura urbana de Jorge Rodríguez-Gerada.

Recordar és tornar a passar pel cor. Quan un recorda reviu i sent les mateixes coses que va viure i va sentir en el passat. Aquest projecte efímer retrata una mirada que contempla el passat. A partir d'una experiència personal que condiciona la identitat de l'artista (immigrant, fill d'exiliats cubans als EUA i nét d'exiliats espanyols a Cuba) l'obra Recordar commemorarà a les 465.000 persones que entre 1936 i 1939 van conformar l'exili republicà espanyol i van creuar la frontera amb França.

Recordar busca ser una crida d'atenció davant les problemàtiques socials que continuen repetint-se, i convida els espectadors a tornar a passar pel cor aquelles vivències que la història ens ha llegat per evitar repetir en el present l'horror i la desídia del passat.

Jorge Rodríguez-Gerada crearà i traçarà la imatge final utilitzant tecnologia GPS de l'empresa Topcon. Després l'obra serà emplenada per voluntaris del barri, de tots els àmbits de la vida. Per això s'utilitzarà pintura de guix no tòxica amb qualitat efímera. Aquesta pintura ha estat creada per Montana Colors amb una fórmula i unes llaunes per a pintar en sòl especialment dissenyades per a aquest projecte.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig