FCC-Segell-banner4
Art Atelier Gallery obre convocatòria de Mail Art

Convocatòries

Art Atelier Gallery obre convocatòria de Mail Art

bonart algeciras - 24/01/20
Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356BONART 180 X 180 PX_
Art Atelier Gallery, carrer Duc d'Almodóvar 3 d'Algesires presenta una proposta d'Email Art, titulada Loving life, loving you amb l'objecte que puguin participar tots aquells artistes i creadors que vulguin des de qualsevol lloc de món, sense importar la nacionalitat, el sexe, l'edat, la religió o la cultura. Loving life, loving you, vol ser una manifestació lliure de la unió de l'Art, l'Amor i la Vida.

El treball ha de manar-per e-mail, que serà imprès i presentat a la Galeria, a l'exposició: "Loving life, Loving you" (no es poden portar el treball imprès directament a la Galeria).

No es cobra res per participar i les obres no estaran a la venda.
S'exposaran tots els treballs rebuts i que compleixin els requisits. Al acabar l'exposició no es tornaran les obres exposades. Es pujarà una còpia de cada treball a la pàgina de Facebook de Art Atelier Gallery. Els arxius rebuts per correu electrònic s'eliminaran un cop passada l'exposició, i els treballs impresos quedessin per a la col·lecció de Art Atelier Gallery.

L'exposició s'inaugurarà el divendres 14 de debrer de 2020 a les 20h.

El termini de lliurament finalitza el 10 de febrer de l'any 2020. Cada artista podrà enviar una sola obra. Al peu de la impressió figurarà el títol de l'obra, el nom i ciutat de l'autor. Les obres rebudes aniran impreses en un paper blanc "qualitat estàndard d'oficina" format A4 vertical, impresos amb una impressora domèstica en qualitat mitjana.

A la imatge, Atelier Gallery.

Et poden
Interessar
...

817x68