FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Antoni Boleda: L'ànima del silenci" a l'IEI (Sala Montsuar)

bonart lleida - 09/10/16
Banner-CMW-180x180px_v1-espBaner_Subirachs_Bonart_360x356
Del 8 d'octubre al 21 de novembre es pot veure a la Sala Montsuar de l'Institut d'Estudis Ilerdencs la mostra retrospectiva dedicada a l'escultor de Tàrrega Antoni Boleda i Ribalta.

L'exposició abasta més de 50 anys de trajectòria d'aquest escultor polifacètic, professor d'escultura durant més de 30 anys a l' Escola d'Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega, on a més va ser director durant quatre anys.

Antoni Boleda va ser deixeble d'escultors de la importància com Enric Monjo o Joan Rebull, entre altres; per després realitzar una obra personal que cada vegada fugia més de la figuració per arribar a l'abstracció.

La mostra està dividida en diferents apartats: Primers temptejos, De la figuració a l'abstracció, Abstraccions i deformacions, Minimalisme, Obra Pública, Obra pedagògica i Escultura Funcional.
La concepció, el projecte i la museografia han anat a càrrec de Joanpere Massana i Sala Montsuar, i els textos del mateix Massana i Anna Serra.
L'exposició itinerarà l'any vinent al Museu de Cervera (febrer-març del 2017), Museu de la Noguera-Balaguer (abril – maig del 2017), Museu de Tàrrega i Fundació Tecnicos de Verdú.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells