BannerFCC_Bonart
Estrella de Diego inaugura el cicle de conferències sobre Picasso a la Fundació Bancaja

Notícies

Estrella de Diego inaugura el cicle de conferències sobre Picasso a la Fundació Bancaja

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_arranzbravo. general 04-2014


Estrella de Diego, catedràtica d'Història de l'Art de la Universitat Complutense de Madrid, serà l'encarregada d'inaugurar el 27 de gener de 2020 el cicle de conferències Modelos del deseo y obsesiones gráficas, una activitat vinculada a l'exposició Picasso. Modelos del deseo.


El cicle, coordinat pel comissari de l'exposició i professor d'Estètica de la Universitat Autònoma de Madrid, Fernando Castro, té com a objectiu aprofundir en l'obra i la figura de Picasso i desgranar aspectes essencials de la seva obra com el voyeurisme, el desig, el plaer de la mirada o la intensitat creativa fins i tot al final de la seva vida.


Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...