banner-elscatala-817x88px
Vicenç Altaió impartirà la lliçó inaugural de l\'Escola de Disseny i Art Llotja

Notícies

Vicenç Altaió impartirà la lliçó inaugural de l'Escola de Disseny i Art Llotja

bonart barcelona - 18/10/16
Banner-CMW-180x180px_v1-espRevista_Bonart_Banner_180x180px_logo
Vicenç Altaió, poeta, comunicador, crític d'art i col·laborador de bonart impartirà la lliçó inaugural de l'Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona el dia 27 d'octubre a les 18 h. a la seu de Sant Andreu/Sagrera, carrer Pare Mayanet, 40 de Barcelona.

Benedetta Tagliabue, Jaume Plensa, Perejaume, Oscar Guayabero, Francesc Torres, han estat alguns dels convidats de "Llotja" per inaugurar els darrers cursos acadèmics. Aquest curs, "Llotja" compta amb la saviesa d'aquest important intel·lectual que ha estat Director del centre KRTU (Cultura, Recerca, Tecnologia, Universals) i de l'Arts Santa Mònica (Arts, Ciència, Pensament i Comunicació).
Altaió ha estat també comissari de nombroses exposicions de tema artístic, literari i científic, així com de l'Any Miró, de l'Any Pla i de l'Any Dalí. Darrerament ha publicat Miró i els poetes catalans (2016). D'entre els seus llibres, destaca, a més de la poesia, recollida a Massa Fosca (Poesia 1978-2004) i continuada a Santa Follia de Ser Càntic (2005), la sèrie Tràfic d'idees definida per Altaiò com: "una autobiografia intel·lectual sense subjecte, de gènere híbrid, transversal, ocupada per escrits sobre artistes i la renovació en art com a moral". Ha fet incursions també en el món de la interpretació representant el paper de Casanova en el film: Història de la meva mort, d'Albert Serra. Premi Pardo d'or del Festival del film Locarno.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells