FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"En homenatge a Salvador Castellà" a la Casa de Cultura

bonart girona - 04/11/16
BONART-180x180-CervellsImpremta Pages - banner-180x178
La Casa de Cultura de Girona presenta una mostra del llegat de Salvador Castellà (Canet de Mar, 1960-2015), reconegut per la seva trajectòria pictòrica amb obres fetes amb oli, acrílic, aquarel·la, gravat i obra gràfica, que destaquen per la llum i el color. En aquesta ocasió es mostraran una trentena d’obres entre les quals hi ha aquarel·les, acrílics i carbó.

Castellà va compaginar la creació pictòrica amb la docència, i va tenir un paper actiu en diversos col·lectius artístics, com l’Agrupació d’Aquarel·listes de Girona, de la qual en va ser president.

L’exposició, organitzada per l’associació Art Nostrum amb la col·laboració de la Casa de Cultura “En homenatge a Salvador Castellà”, s’inaugura el dia 4 de novembre a les 19 h a la sala d’exposicions del primer pis i es podrà visitar fins el 2 de desembre. A la presentació hi intervindran: Pere Vila, president de la Diputació de Girona; Lluís Freixas, director en funcions de la Casa de Cultura de Girona; i Carme Rovira, viuda de Salvador Castellà.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura